Schaap en Van Dijk

Schaap en Van Dijk

‘Het voelt alsof het zonnetje in de kamer staat’

,,Onze ervaringen met Green Purchase zijn erg positief. De vrijblijvende intake was in drie kwartier geregeld. Daarna kregen we een duidelijke offerte met daarin het investeringsbedrag en de terugverdientijd. Die is drie jaar en als de energieprijzen stijgen zelfs nog korter. Het vervangen van de verlichting was bovendien in één dag geregeld.”

,,We hebben voor LED-verlichting gekozen omdat we verantwoord willen omgaan met onze omgeving. En het financiële plaatje beviel ons. Bovendien konden deze tubes geplaatst worden in onze bestaande armaturen en direct aangesloten worden op het lichtnet. Verder is bij LED-verlichting de driver vaak de zwakke schakel. Green Purchase levert een LED-tube waarin een verwisselbare driver is verwerkt die makkelijke te vervangen is.”
,,Onze medewerkers waren na een testperiode enthousiast over de nieuwe verlichting op hun werkplek. De lichtopbrengst is veel hoger dan we gewend waren. Het voelt alsof het zonnetje in de kamer staat. Ideaal als de dagen korter en donkerder worden.”

  • SchaapenVanDijkweb
  • Schaap&VanDijk